Rakennus Ala-Uotila

Mökit

Mökkirakentaminen

Me rakennamme mökkejä ympäri vuoden. Talvella aloitettu mökkihanke on mukavasti valmis seuraavaksi kesäksi. Mökki voidaan toteuttaa toiveidesi mukaisesti pelkäksi kesämökiksi tai ympärivuotiseen asumiseen soveltuvaksi. Halutessasi hanke voi pitää sisällään myös tunnelmallisen ja näyttävän terassin sekä rantasaunan. Saat meiltä täydellisen avaimet käteen -paketin. 

Ota yhteyttä ja saatat päästä nauttimaan oman mökkisi rauhasta jo seuraavana kesänä! Laajan osaamisemme sekä pitkän kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että urakka toteutetaan huolellisesti, suunnitelman mukaisesti sekä määräyksiä noudattaen.

Mökkiremontointi

Saat meiltä kaikki tarvittavat remontti- ja korjaustyöt mökillesi. Palvelumme pitävät sisällään sisä- ja ulkopintojen saneerauksen, laajennustyöt, terassien ja laiturien kunnostuksen, maalaustyöt sekä kattoremontit. Mökkiremontti on projekti, jota tulee helposti lykättyä, sillä kukapa raaskisi uhrata yhtäkään mukavaa mökkikesää remontille. Remontti on kuitenkin hyvä toteuttaa ajoissa, jotta voit välttyä myöhemmin mahdollisesti ilmaantuvilta vaurioilta. 

Asioidessasi Rakennus Ala-Uotilan kanssa saat toteutettua remontin kätevästi talvella, jotta sinulta ei mene yksikään mökkikesä ohi. Me voimme toteuttaa koko remontin talven aikana, ja sinä pääset korkkaamaan uusitun mökkisi heti kesän koittaessa.

Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyyntö